Hirdetés

Fekete Vitorlák 3. évad - Itthon is világpremierrel együtt!

|

Hirdetés

Míg szerencsétlen Netflix esélytelenül küzd az ellen, hogy mindenféle trükkökkel kijátszuk a regionális korlátozást, addig a Paramount Channel inkább világpremierrel csábítja a magyar nézőket. A Fekete Vitorlák harmadik évadját mi is egy időben nézhetjük Amerikával, pontosabban vasárnap (január 24-én) 04:00 órakkor. Azért azt is mindenki megérti, ha nem hajnalban egy kávésbögre fölé borulva szeretnétek megnézni az első részt, ezért lesz ismétlés is este 10-kor. (Itt írtunk a sorozatról.)

Black Sails Key Season 3 2016
Újra az 1700-as évekbe hajózunk el, és ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: Jack Rackham végre megszerezte az áhított kincset, Eleanor Guthrie az angol tengerészet foglya, Flint és Vane kapitány sikeresen megszöktek és közben porig rombolták Charlestownt, valamint megölték Lord Ashe-t, ez pedig az utolsó csepp volt a pohárban a haditengerészetnek, akik mindenáron rendet akarnak vágni a tengereken és Nassauban. A harmadik évadban pedig még több kalózkodás, politika, ármány és akció várható, hisz a kincs megvan, már csak el kell költeni és túl kell élniük nem csak az angolokat, de egymást is, mert idén a hírhedt Feketszakáll is beszáll a játszmába.
Black Sails Key Season 3 2016
A főszereplők közül mindenki visszatér (már, aki nem halálozott el idő közben persze): Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Zach McGowan, Toby Schmitz, Clara Paget, Tom Hopper és újonnan csatlakozik Ray Stevenson, mint Feketeszakáll. Természetesen nem csak szinkronosan, de eredeti nyelven is lehet majd nézni. Itt az összes karaktert meg lehet lesni közelebbről. [gallery columns="4" ids="77710,77709,77713,77712"]   Itt vannak az előzetesek:
Ma este még az elszalasztott epizódokat pótolhatjátok, de jövő vasárnap, az amerikai premierrel egy időben, azaz hajnali 04:00-kor már láthatjátok a harmadik évad első részét a Fekete vitorlákból! Várjátok már? Közzétette: Paramount Channel Hungary – 2016. január 17.
 
Flint kapitány és csapata újabb veszedelmes csaták elé néz a Fekete vitorlák harmadik évadában. Nézzétek meg az első részt a világpremierrel egy időben vasárnap hajnali 04:00-kor! Közzétette: Paramount Channel Hungary – 2016. január 19.
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.