Hirdetés

Fekete vitorlák 3. évad - Rengeteg akció az előzetesekben

|

Hirdetés

Továbbra is erősen ajánlom megnézésre a Starz sorozatát a Fekete Vitrolákat (Black Sails), ami január 23-án tér vissza a 3. évadára és egészen biztosan nem az utolsóra, hisz már a negyedik évadot is berendelték, amit nemsokára kezdenek is forgatni Dél-Afrikában. Amíg mi élvezzük az új évadot, ők már rég a következőn dolgoznak. Idén állítólag még több tengeri ütközetet kapunk, pedig már a másodikban is elég szép számmal akadt belőlük. Erre a szezonra már több hajót is megépítettek, nem csak egyet, szóval még valóságosabb lesz az élmény. A széria amúgy két (technikai) Emmy díjat tudhat magának, a legjobb kiegészítő speciális effektek és a legjobb hangvágás kategóriákban. A szereplők közül midenki visszatér. Ahogy elnézem Silver egyre kalózosabb lesz, Flint az előző évad eseményeinek hatására kicsit megőrül, és soha nem gondoltam, de Nassau sorsa mostantól Jack Rackhamon és Charles Vane kapitányon fog múlni. Ja, igen, és a Feketeszakáll is tiszteletét teszi. Itt egy csomó előzetes az új szezonhoz: https://www.youtube.com/watch?v=R6coimRYGXg https://www.youtube.com/watch?v=lk_3KfyuRNs https://www.youtube.com/watch?v=N6P1cQMdFXA https://www.youtube.com/watch?v=NSe024ZOAT4 Itt pedig a promóképek és egy poszter: [gallery ids="76530,76529,76528,76526,76527,76525"] Ne felejtsétek el, hogy itthon, szinkronosan is lehet nézni a Paramount Channelen!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.