Hirdetés

Fekete vitorlák - 4. évad berendelve

|

Hirdetés

Újabb évadot rendelt be az amerikai Starz csatorna a Michael Bay fémjelezte a Fekete vitorlák sorozatból (Black Sails), így legalább még két évad erejéig biztos figyelemmel követhetjük, miként alakul kedvelt kalózaink sorsa. A 3. etap ott veszi fel a fonalat, ahol a 2. befejeződött, folytatva a rettegett kalóz, Flint kapitány kalandjait, 20 évvel a klasszikus Kincses sziget történet előtt, ám egy új szereplőt is köszönthetünk majd az évad során, méghozzá magát a híres kalózt, Feketeszakállat, akit Ray Stevenson (Róma) fog megformálni. Az első 2 szezon átlagban 4,5 milliós multi-platform nézettséget hozott részenként, és több mint 175 országban vetítik világszerte. A sorozat 2 Emmy-díjat is bezsebelt 2014-ben, méghozzá a Legjobb Vizuális Effektek és a Legjobb Hangvágás kategóriában. A 10 részes 3. évad várhatóan 2016-ban tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.