Hirdetés

Utolsó évadára is káprázatos plakátot kapott a Fekete vitorlák

|

A Starz jelenleg az HBO mögött a második számú olyan kábelcsatorna az amerikai kontinensen, amelyik szép egymásutániságban szállítja a remekbe szabott, kritikailag elismert és lenyűgöző kivitelezésű szériákat. Az egyik leglátványosabb darabjuk, a Fekete vitorlák azonban véget ér.

Hirdetés

Az idehaza is látható Fekete vitorlák a szerintem sokak által ismert Robert Louis Stevenson-regény, A kincses sziget kitalált előzménytörténetét meséli el. A 2014-ben indult sorozat gyönyörű helyszíneken, a korszakot szinte tökéletesen megidéző díszletek között, remek jelmezekben játszódik, és a kalózok világának azon részébe enged betekintést, amelyet talán csak nagyon kevésszer láthattunk a mozivásznon.

Hirdetés

Az intrikákkal és ármánykodással teli kalandtörténetből eddig három évad készült, és a jövő januárban érkező negyedik szezon lesz az utolsó felvonás. Az Amerikai Egyesült Államokban január 29-én debütáló záró évadhoz kiadott a tévéadó egy plakátot, amely a megszokott módon elképesztően látványosra sikeredett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.