Hirdetés

Feláldozhatók 3: Steven Seagal is csatlakozik?

|

A filmben ismét felbukkanhat néhány ismert, elfeledett, kedvelt vagy éppen nem kedvelt régi akciósztár.

Hirdetés

Sylvester Stallone már megerősítette, hogy Wesley Snipes és Mickey Rourke is benne lesz a folytatásban és Jackie Chan felbukkanására is számíthatunk. Steven Seagal neve már az első résznél is felmerült, de enyhén szólva nem kedvelte az egyik producert, mivel régen átverte őt és ezért nem volt hajlandó ismét vele dolgozni. De most elképzelhető, hogy meggondolta magát, mivel Stallone egy közösségi oldalon ezt írta: „Itt van Steven S. Moszkvában, beszéltem vele és azt mondja, hogy benne lenne az EX3-ban.” Valószínű, hogy nem Steven Spielbergről van szó... Szeretnétek, ha Seagal tényleg csatlakozna?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.