Hirdetés

Újra sínen a Feláldozhatók 4 Sylvester Stallonéval az élen

|

Mikor már azt hittük, hogy nem kapunk több Feláldozhatók filmet Sly újra nyeregbe lendült, hogy megmozgassa a vén csontokat.

Hirdetés

A három részből álló Feláldozhatók franchise minőségi grafikonja sajnos egy lefelé kókadó görbét mutat. Ez a romlás a bevetéleknél is meglátszott és a harmadik részhez érve már anyagilag is kudarcnak számított az akciókavalkád (amire a film kiszivárgása is rájátszott). Mindezek fényében biztosan kétszer is meggondolja majd a stúdió, hogy zöld utat ad-e a további folytatás előtt, de Sylvester Stallone, a veterán akciósztárokat összeverbuváló franchise atyja rajta van az ügyön.

Hirdetés

Mikor legútóbb a 4. és állítólag utolsó Feláldozhatók filmről hallottunk, akkor sajnálattal számoltunk be róla, hogy a projekt halott, köszönhetően annak, hogy Sly és Avi Lerner producer nem tudtak dűlőre jutni a nézeteltéréseikkel. Most azonban újfent van remény arra, hogy elkészüljön a film. Stallone Instagramon lendült bele a Feláldozhatókkal kapcsolatos posztok gyártásába. Az egyik ilyen képhez hozzáadott szövege pedig nagyon sokat sejtet:

"Mikor már azt hitted, hogy biztonságosan előbújhatsz... Visszatérnek!"

Legutóbb mikor a projekt haláláról kérdezték Avi Lernert a producer azt nyilatkozta, hogy szerinte szó sincs erről. A film tovább él és a dolgok többségében egyet is értettek Stallonéval, de bizonyos szempontokban nem találtak közös nevezőt és ezért kellett parkolópályára állni. Szintén ekkor, optimizmusát fejezte ki Lerner és hitt abban, hogy előbb-utóbb elkészülhet a Feláldozhatók 4. Pontosan még mindig nem tudjuk, hogy mikor számíthatunk erre, de talán már közelebb van az előbb, mint az utóbb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.