Hirdetés

Félelmetes traileren a The Conjuring

|

A Warner Bros kiadta James Wan (Insidious, Fűrész) új, igaz történeten alapuló horrorjának előzetesét.

Hirdetés

A történet Ed és Lorraine Warren paranormális nyomozókról szól, akiket kihívnak egy családhoz melyet gonosz erők zaklatnak. A két Warren életük legrémisztőbb élményét élik át, mikor szembetalálkoznak a hatalmas démoni erőkkel. A filmet még rémisztőbbé teszi, hogy a család tagjai 30 évvel később számolnak be ezekről az eseményekről dokumentumfilm szerűen, így a nézővel is elhitetik, hogy amit lát az valós. A sajtóvetítéseken pozitív visszhangot kapott a film ezért előretolták a bemutatót július 19-re, de sajnos egyenlőre csak az Államokban, magyar megjelenésről még nem tudunk, pedig nagyon ígéretes horror. Főbb szerepekben Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston, Lili Taylor és Mackenzie Foy. Az előzetesért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.