Hirdetés

Felfedték Az acélember műsoridejének hosszát

|

Bár az IMDB nem a legpontosabb, ott is beszámoltak róla.

Hirdetés

Ja igen, a lényeg, hogy a film 148 perces lesz. Az első, 1978-as Superman 143 perces, a 2006-os Superman visszatér pedig 154 perces volt. A film szinopszisa: "Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) huszonéves újságíró, aki képzeleten felüli ereje miatt elidegenítve érzi magát. Még évekkel korábban került a Földre a távoli, fejlett Krypton bolygóról, s azóta sem érti, miért került oda. Nevelőszülei, Martha (Diane Lane) és Jonathan Kent (Kevin Costner) örökbe fogadják, s az ő nevelésük alatt tanulja meg, hogy a rendkívüli képességek nehéz döntésekhez vezetnek. Épp amikor a világnak legnagyobb szüksége lenne a kiegyensúlyozottságra, akkor bukkan fel a legnagyobb veszély. Clarknak Acélemberré (Man of Steel) kell válnia, hogy megvédhesse szeretteit, s mint Superman útmutatást, reményt jelentsen a világnak.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.