Hirdetés

Felfedték az X-Men: Apokalipszis Négy Lovasát

|

Hirdetés

A 20th Century Fox felfedte az X-Men: Apokalipszis Négy Lovasának kilétét a Comic-Conon a napokban, amire szinte senki sem számított. Ahogy egyre többet tudtunk meg a közelgő új Marvel kalandról, egyúttal elárulták nekünk azt is, hogy milyen mutánsok fogják alkotni Apokalipszis csapatában a Négy Lovast. Innentől spoilerveszély. A panelen ott volt a még újonc Comic-Con látogató Oscar Isaac, aki Apokalipszis bőrébe fog bújni. Hozzá csatlakozott a rutinosabb James McAvoy, Michael Fassbender, és Jennifer Lawrence, kiket már be sem kell mutatni. Ők harangozták be az új kedvcsinálót a filmhez, ami többet között azokat a mutánsokat is bemutatta, akik az ikonikus főgonosz oldalán fognak harcolni, és annak őreit alkotják. Ők lesznek "Halál", "Háború", "Éhínség" és "Ragály" (vagy Pestis). Annyit már tudunk, hogy közülük az egyik - feltehetőleg a "Halál" - Angyal (Ben Hardy) lesz, később Arkangyal néven. A másik hármat Psylocke (Olivia Munn), Magneto (Michael Fassbender), és Ciklon (Alexandra Shipp) alkotják majd, de azt még nem tudjuk, milyen néven. Ez a felállás megmagyarázná azt is, hogy egy korábbi koncepciós képen miért harcol egymás ellen Ciklon és Küklopsz. Oscar Isaac szerint karakterének nem kis meggyőző ereje van, és ennek segítségével képes a mutánsokat a maga oldalára állítani. Ben Hardy dicsekedett azzal, hogy "milyen király szárnyai vannak", de ezen kívül más is látható a nemrég megjelent hivatalos koncepciós képeken. Míg a panelen úgy mutatták be Hardyt, mint aki Angyalt játssza, elindultak a találgatások arról, hogy ő lesz Arkangyal, miután Apokalipszis oldalára áll. A képregényben gyakran volt tagja a Négy Lovasnak, és Psylocke is szolgált már a Halál bőrébe bújva. Ciklon csatlakozása része a régóta tartó küldetésének, ami nem más, mint "Isten" megkeresése, mert szerinte ő volt az első igazi mutáns. A teljes trailerre még mindig várni kell. A film 2016 májusában kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.