Hirdetés

Felhívás: Segítsd Az Őrzők legendájának kiadását!

|

Egy kedves olvasónk keresett meg minket a délelőtt folyamán azzal a céllal, hogy segítsünk neki terjeszteni ama igét, mely szerint adasson ki Az Őrzők legendájának többi folytatása is!

Hirdetés

Az Őrzők legendája című filmről mindannyian tudjuk, hogy könyvadaptáció és ebből készített Zack Snyder tavaly egy lenyűgöző animációs filmet. Az Animus kiadó volt Magyarországon felelős a könyv terjesztéséért de valahol elbicsaklott a dolog és nem elégítették ki a hazai rajongótábor minden igényét - így tenni kell a dolog érdekében és Leskó Ádám ezt meg is próbálja. Aki szeretné eme gyöngyszemet olvasni is, kérem írjon egy e-mail-t erre a címre az általános adataival, amelyek kizárólag arra szolgál bizonyítékul, hogy van a kiadásra kereslet. Ádám oldala egyébként megtekinthető a következő címen, színvonalas oldal, tessék kedvtelve olvasgatni. Reméljük összejön a dolog, mi támogatjuk a mozgalmat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.