Hirdetés

Felnőtt tartalommal érkezik a Rendes fickók filmzenéjének gyűjtői kiadása

|

Hirdetés

Idén nyáron érkezik a mozikba Shane Black (Vasember 3) legújabb filmje, a Rendes fickók, ami egy vígjáték elemekkel fűszerezett 70-es éveket idéző nosztalgia utazás lesz. Az előzetesből már láthattuk, hogy a szereplők megjelenésére és a környezetre egyáltalán nem panaszkodhatunk, elég megemlíteni Ryan Gosling arcszőrzetét vagy Russel Crowe csodás pálmafákkal mintázott ingjét. [caption id="attachment_82875" align="aligncenter" width="1024"]

A rendes fickók - Ryan Gosling és Russel Crow.
A rendes fickók - Ryan Gosling és Russel Crowe.[/caption] A látvány ellenére a nosztalgia út legfontosabb kellékeként természetesen a kor zenei termésének kiemelkedő darabjai szolgálnak majd, ezért nem is dukál más, mint egy különleges bakelit formájú kiadás a megrögzött gyűjtők számára. A legtöbb gyűjtői kiadás rengeteg apró érdekességet ad a vásárlóknak. Nos, a film készítői voltak olyan rendes fickók, hogy a 180 grammos, egytől-egyig remek dalokat felvonultató bakelit lemez mellé szemgúvasztó 3D-s pin-up plakátokat is mellékeltek. Lejjebb görgetve megtekinthetitek a gyűjtői kiadás teljes kínálatát, illetve a filmben felcsendülő zenék listáját és az első hivatalos előzetest is. Ezeket a számokat hallhatjuk majd a filmben:
  1. “Papa Was a Rollin’ Stone,” The Temptations
  2. “Get Down On It,” Kool & The Gang
  3. “Boogie Oogie Oogie,” A Taste of Honey
  4. “September,” Earth, Wind & Fire
  5. “Couldn’t Get It Right,” Climax Blues Band
  6. “Love and Happiness,” Al Green
  7. “Dazz,” Brick
  8. “Boogie Wonderland,” Earth, Wind & Fire
  9. “Jive Talkin’,” Bee Gees
  10. “Rock and Roll All Nite,” Kiss
  11. “Ain’t Got No Home,” The Band
  12. “Escape (The Piña Colada Song),” Rupert Holmes
  13. “Lonely Boy,” Andrew Gold
  14. “A Horse with No Name,” America
  15. “Green Peppers,” Herb Alpert & The Tijuana Brass
[caption id="attachment_82873" align="aligncenter" width="1024"]
Rendes fickók
A Rendes fickók filmzenéje mellé szemgúvasztó 3D-s pin-up plakát is jár, (szemüveg mellékelve) illetve a rendező, Shane Black megjegyzéseit is elolvashatjuk.[/caption] A Rendes fickók történetének középpontjában egy magándetektív, Holland March (Gosling) és egy dühkezelési problémákkal küzdő behajtó, Jackson Healy (Crowe) áll. A két pasas együtt kell dolgozzon, hogy felderítse egy lány eltűnésének ügyét és egy látszólag az előbbi esethez nem kapcsolódó pornósztár halálának körülményeit, ám nyomozásuk közben egy sokkoló összeesküvés elméletet gyártanak. Rájönnek, hogy az eset nem is olyan egyszerű, mint amilyennek hitték és a nyomozásuk a legfelsőbb köröket is érinti. A film május 26-án érkezik a mozikba. https://www.youtube.com/watch?v=fmw526O70tY
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.