Hirdetés

Felnőttek csak egyszer ülhetnek Kirk kapitány székébe

|

Sírnivalóan gyönyörű ajándékkal lepte meg a ThinkGeek bigyógyártó cég a Star Trek-rajongókat. Mindössze 24,99 dollárért megrendelhető Kirk kapitány legendás parancsnoki széke, méghozzá felfújható változatban.

Hirdetés

A bútor minden bizonnyal a medencepartik kedvenc úszóalkalmatossága lesz a nyári szezonban, ám van egy bökkenő. Felnőttek csak egyszer tudnak beleülni, néhány másodperc erejéig, amíg ki nem durran, ugyanis gyerekekre van kalibrálva. Ez bizony súlyos melléfogás, hiszen a tipikus Star Trek-rajongó 47 éves és 92 kiló, és nem fogja tűrni szó nélkül, hogy csak a nyápic kölke rendelhessen el hipertérugrást Kirk kapitány felfújható parancsnoki székéből. Az viszont mindenképpen jó hír, hogy jövőre folytatódik a klasszikus Star Trek-sorozatot nagy sikerrel feltámasztó új széria, hiszen a szuperprodukciót javában forgatják. /Uip Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.