Hirdetés

Feltámadt a western A félszeművel

|

A tengerentúlon a toplista első helyére lőtte magát A félszemű, és túllépte a százmillió dolláros bevételi álomhatárt – ilyesmi nem történt vadnyugati filmmel a kilencvenes évek óta.

Hirdetés

Ezzel feléledt tetszhalott állapotából a leginkább amerikainak számító filmes műfaj, amit már többször is eltemettek története során. A félszemű két hétig második helyezettként volt jelen az észak-amerikai toplistán, mostani első helye pedig azt valószínűsíti, hogy ismét a suttogó propaganda hatott: akik látták, elmondták rokonaiknak és ismerőseiknek, hogy érdemes megnézni. A film pozícióját tovább erősíti, hogy hamarosan kihirdetik az Oscar-jelöléseket, ami újabb hírverést jelent majd, mert A félszemű több kategóriában is esélyes. Főszereplőjét, Hailee Steinfeldet valószínűleg nominálják a legjobb női főszereplő díjára, és legjobb filmként, illetve legjobb adaptált forgatókönyvként is versenyezhet a Coen fivérek eddig legsikeresebb munkája. /Uip Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.