Hirdetés

Feltűnhet-e valaha Deadpool egy X-Men filmben?

|

Hirdetés

Jóval a Deadpool hatalmas sikere előtt már megerősítést nyert a hír, hogy az antihős része lesz az X-Men filmuniverzumának, habár a 20th Century Fox nem jelentett még be semmilyen hivatalos terveket arról, hogy a nagyszájú karakter feltűnne-e egy későbbi X-Men filmben. A rajongók persze egyből elkezdtek tanakodni, vajon ez a mocskosszájú karakter hogyan férne be egy gyermekbarátabb PG-13-as világba? A minap erről kérdezték meg a Deadpool íróit, Rhett Reeset és Paul Wernicket, akik ezt válaszolták:

Abszolút. Mármint, amennyire láthattuk az X-Men karaktereket a Deadpool univerzumban, úgy láthatjuk majd Deadpoolt az X-Men univerzumban is. Már van is néhány vicces ötletünk róla.
Érdemes megjegyezni, hogy még csak alig két hete megy a mozikban, de már a Deadpool lett minden idők legtöbb bevételét hozó X-Men filmje Amerikában! Ez jelenleg 241 millió dollárt jelent, és ehhez jön még a világviszonylatban összeszedett 256 millió. Igen, már a félmilliárdos mérföldkőnél jár a film. Így szinte ostoba döntésnek tűnne, ha Ryan Reynolds szeretett karaktere nem szerepelne a jövőben az X-Menek mellett, ám nagy kihívást is jelentene a készítőknek, miként lehetne a nagyszájú antihőst egy PG-13-as filmbe belerakni úgy, hogy közben nem veszíti el brutalitását és sajátos beszédstílusát. A legtöbb rajongó szerint ugyanis Deadpool nyelvezete és viselkedése csakis R besorolásban élvezhető igazán, mégis, lehet érdemes lenne kipróbálni, hogyan reagálna egy olyan helyzetre, amikor cenzúra alatt áll. Kitudja, még jól is elsülhet, rengeteg humorforrást tartogathat ez az elképzelés (Pl.: Képzeljük csak el, ahogy folyamatosan káromkodik, ám ki van sípolva. Ezt ő észreveszi, és mégjobban elkezd káromkodni, és elkezd a nézők felé beszélni, hogy mi a fenéért kell őt kicenzúrázni). Ti mit gondoltok, beférne egy megszelidítettebb Deadpool az X-Menek mellé?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.