Hirdetés

Emilia Clarke és Olivia Colman is csatlakozhat a Marvel-univerzumhoz

|

Az Oscar-díjas színésznő és a Trónok harca sztárja a Secret Invasionben kaphatnak szerepet.

Hirdetés

A Hollywood Reporter értesülései szerint napjaink egyik legtehetségesebb színésznője, Olivia Colman (The Father, A kedvenc) is kipróbálja magát a szuperhősök világában, mégpedig az MCU egyelőre premierdátum nélküli sorozatában, a Secret Invasionben. Rajta kívül Emilia Clarke (Trónok harca, Solo: Egy Star Wars-történet) lehetséges csatlakozását is megszellőztette több honlap, a Deadline és a Variety is. 

Hirdetés

Ahogy a megjelenés pontos időpontját (várhatólag 2023), úgy a cselekményt is homály fedi, de annyit már tudni, hogy a két központi szereplő a legendás Nick Fury (Samuel L. Jackson) és a Skrullok vezetője, Talos (Ben Mendelsohn) lesznek, akiknek a közös szála már a Marvel kapitányban és a Pókember: Idegenben című filmben elkezdett kibontakozódni. Sem Colman, sem Clarke szerepéről még nem tudni semmit, továbbá a Birmingham bandájából és a One Night in Miamiból ismert Kingsley Ben-Adir karakterét is rejtély övezi, de elképzelhető, hogy az utóbbi lesz a történet főgonoszának megformálója. 

A Secret Invasion stábja még alakulóban van, de az már biztos, hogy a forgatókönyvírói és az executive produceri feladatokat az a Kyle Bradstreet látja el, aki korábban a Mr. Roboton is dolgozott. Bár a rendelkezésünkre álló megbízható információ meglehetősen csekély, már önmagában az impozáns színészgárda is elegendő, hogy bizakodva várjuk a Marvel új sorozatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.