Hirdetés

Felújítva kerül a mozikba minden idők egyik legjobb bosszúfilmje

|

Noha a friss premierekre egyelőre várni kell, azért így is érdemes lesz moziba járni.

Hirdetés

Az ADS-nek hála július 2-től nagyvásznon is megcsodálhatjuk Park Chan-wook kultikus mesterművét, az Oldboyt 4K-s, felújított változatban. A 2003-as manga adaptációt okkal tartják sokan (köztük e hír írója is) minden idők legjobb bosszúfilmjének. Különc stílusa, naturalista erőszakossága és az a bizonyos csavar gondoskodtak róla, hogy aki látta, ne felejtse el egyhamar.

Hirdetés

A történet Oh Dae-su-ról (Choi Min-sik) szól, akit 15 évre bezárnak egy ingerszegény szobába, majd egy nap kiengedik. Ettől kezdve csak a bosszú élteti, és bárkin átgázol a célja elérésében. A művet a budapesti Corvin moziban, illetve a Művész Art moziban fogják vetíteni július 2-től, de várhatóan más filmszínházak is műsorra tűzik majd az utána következő hetekben.

Ti jegyet váltotok rá?   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.