Hirdetés

Felültetve - Hamarosan a mozikban!

|

A Bruce Willis és 50 Cent nevével fémjelzett akció kizárólag dvd-re jelent volna meg hazánkban, de a Parlux forgalmazó felkarolta és hamarosan a mozikban láthatjuk!

Hirdetés

Sonny (50 Cent), Vincent (Ryan Philippe) és Dave (Brett Granstaff) régóta haverok, együtt nőttek fel Detroit „aljas utcáin”. A sors úgy rendelte, hogy mindhárman a bűnnek élnek. Egy gondosan kitervelt, de egyben véres gyémántrablást követően Vincent elárulja a barátait: beléjük ereszt egy sorozatot, és hagyja őket kivérezni. Sonny azonban életben marad, és miután felépül, Detroit utcáin cirkál bosszúra szomjazva. Ezzel azonban csak felhívja magára Mr. Biggs (Bruce Wilis), a város legfélelmetesebb maffiafőnökének figyelmét… A forgalmazást a Parlux Entertainmentnek köszönhetjük, a hazai premier július ötödike.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.