Hirdetés

Felvásárolták a Legendary Entertainmentet!

|

Hirdetés

Nem mindennapi üzletről számolhatunk be, ugyanis a kínai Dalian Wanda Group Co. Ltd., vagyis röviden a Wanda Group ma bejelentette, hogy egy pekingi aláírási ünnepség keretén belül véglegesítették az egyesülési szerződést a Legendary Entertainmenttel. A vállalat több mint 3.5 milliárd dollárért szerezte meg a Legendary-t, amely Kína legnagyobb, határokon átívelő felvásárlásának számít. Thomas Tull marad a Legendary élén, aki azt nyilatkozta, hogy hatalmas megtiszteltetés számukra, hogy a Wanda családhoz tartozhatnak, így együtt ugyanis létre fognak hozni egy teljesen új nemzetközi szórakoztatóipari céget. A felvásárlásnak köszönhetően a Wanda Group segít majd kiszolgálni az egyre növekvő kínai piacot is, amelyben hatalmas potenciál van, ráadásul jelen vannak az amerikai régióban is, szóval a vállalatok a világ két legnagyobb piacán nyomulhatnak együtt. [caption id="attachment_76640" align="aligncenter" width="1000"]

wanda-legendary-wang-jianlin-thomas-tull
Wang Jianlin, a Wanda Group elnöke és Thomas Tull, a Legendary elnöke[/caption] A Legendary Entertainment korábban olyan blockbustereket szállított, mint a Batman-trilógia, az Eredet, a Másnaposok, a 300:A birodalom hajnala, a Tűzgyűrű, az Acélember, a Jurassic World és még sok mást, ráadásul olyan filmekre számíthatunk tőlük a jövőben, mint a Blizzard Entertainment univerzumában játszódó Warcraft mozi és a The Great Wall.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.