Hirdetés

Felvásárolták a DreamWorks Animation stúdiót

|

Elkelt a DreamWorks Animation stúdió, ezáltal olyan animációs franchise-okat szerzett meg az új tulajdonos, mint az Így neveld a sárkányodat, a Kung Fu Panda, a Madagaszkár és a Shrek.

Hirdetés

Ha megemlítünk olyan animációs filmeket, mint a Shrek, a Madagaszkár, a Kung Fu Panda és az Így neveld a sárkányodat, majd rákérdezünk a készítő cégre, akkor bizonyára sokan kapásból rávágjátok majd, hogy DreamWorks, ami kicsit sem meglepő, hiszen a Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg és David Geffen által több mint 20 éve, 1994-ben alapított vállalat mára megkerülhetetlen szereplőjévé vált a filmiparnak és biztos forrása az animációs mesék rajongóinak.

Hirdetés

Mint nemrég kiderült, a DreamWorks új tulajdonosra talált, ugyanis a Comcast birtokában lévő NBCUniversal 3.8 milliárd dollárért felvásárolta a céget. A DWA vezérigazgatója, Jeffrey Katzenberg már régóta vevőt keresett és korábban olyan gigászok is érdeklődtek nála, mint a japán SoftBank és a Hasbro. Katzenberg ezt követően a DreamWorks New Media elnökeként dolgozik majd tovább, valamint tanácsadóként támogatja az NBCUniversal működését is.

Az információk szerint a Gru-ért és Minyonokért felelős Illumination alapítója, Christopher Meledandri segíti majd a jövőben a DreamWorks Animation üzleti növekedését. Mindez talán azt eredményezheti, hogy idővel a Minyonok összefutnak majd a vásznon a Madagaszkár, a Kung Fu Panda vagy éppen az Így neveld a sárkányodat szereplőivel, persze ez már csak a mi spekulációnk. Ti mit gondoltok az egészről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.