Hirdetés

Fény derült a Mátrix 4 címére, és a sztoriról is megtudtunk valamit

|

A hivatalos bejelentésre a CinemaConon került sor.

Hirdetés

Az egyik legjobban várt sci-fi-attrakcióról, a Mátrix 4-ről ezúttal hivatalosan is kijelenthető, hogy a The Matrix Resurrections címre fog hallgatni - derült ki a CinemaConon, ahol emellett a történetről is megtudhattak a kiváltságosak egyet s mást az első jelenet levetítése után. A korábban kiszivárgott cím tehát igaznak bizonyult. 

Hirdetés

Na, de mit is láthattak a jelenlévők a rendelkezésünkre álló információk alapján? A jelenet során megismerünk egy terápiára járó Thomas Andersont (a.k.a. Neo, a.k.a. Keanu Reeves), aki látszólag semmire nem emlékszik az előző három részben történtekre, ugyanis egy kávézóban összetalálkozik Trinityvel (Carrie-Anne Moss), és szemlátomást úgy tűnik, hogy nem is ismerik fel egymást. 

Természetesen a cselekmény részleteiről, illetve Neo feltámadásának hogyanjáról és miértjéről nem tudunk, de a Deadline és a The Hollywood Reporter állítása szerint izgalmas kaland vár a mozinézőkre. 

Bár a Morpheust alakító Laurence Fishburne valószínűleg nem tér vissza, fogunk viszontlátni ismerős arcokat Reevesen és Mosson kívül: Jada Pinkett-Smith, Daniel Bernhardt és Lambert Wilson is visszatérnek. Az újonnan érkezők között pedig ott lesz Neil Patrick Harris (aki Neo terapeutáját alakítja), Christina Ricci, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Priyanka Chopra és Jonathan Groff.

A The Matrix Resurrections december 22-én kerül a mozikba, továbbá 31 napig az HBO Maxon is elérhető lesz. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.