Hirdetés

Fény derült a Paddington 3 címére és az új rendező kilétére

|

Paddington hazatér.

Hirdetés

Az elsőfilmes Dougal Wilson rendezi a Paddington harmadik részét, aminek most már a címét is tudni lehet: Paddington Peruban (Paddington in Peru). Wilson az első két rész direktorától, Paul Kingtől veszi át a stafétát, aki azért sem vállalta a harmadik etap rendezését, mert a Timothee Chalamet nevével fémjelzett Wonka-filmen dolgozik.

Hirdetés

Wilson korábban többnyire videóklipeket és reklámokat rendezett, de King egyáltalán nem félti a mackó sorsát:

Tíz év elteltével különösen vigyázok a kismackóra, és örülök, hogy Dougal lesz az, aki megfogja a mancsát és belevág a harmadik kalandba. Dougal munkássága lenyűgöző: vicces, szép, szívből jövő, kreatív és eredeti. Lucy néni egyszer arra kért, hogy gondoskodjunk Paddingtonról. Tudom, hogy Dougalnál biztonságban lesz.

Wilson is nyilatkozott az új projektjéről:

Az első két rész rajongójaként nagyon izgatott vagyok, hogy folytathatom Paddington történetét. Mindez nagy felelősséggel jár, de minden erőmmel azon leszek, hogy a harmadik filmmel tiszteletben tartsam a mackót körül övező szeretetet.

A cselekmény részleteiről egyelőre nem tudunk sokat, az viszont biztosra vehető, hogy Paddington haza fog utazni Londonból a szülőföldjére, Peruba. A forgatókönyvet Mark Burton, James Lamont és Jon Foster jegyzik, King pedig - ha rendezőként nem is - executive producerként rajta tartja a szemét a film elkészülésén.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.