Hirdetés

Fény derült Piton professzor titkára?

|

Hirdetés

Twitteren kérdezte meg egy rajongó J. K. Rowling-tól, a Harry Potter-könyvek írónőjétől, hogy megtudjuk-e valaha, mi volt az a titok, amit Alan Rickman-nek mondott az általa játszott Piton professzorról. A nemrég elhunyt színészt az egész Harry Potter-univerzum gyászolja – maga Rowling és a franchise színészei, valamint a rajongók is fájó szívvel búcsúztak tőle. Alan Rickman régebben azt nyilatkozta, hogy a forgatások alatt Rowling több dolgot is elárult neki a Roxfort bájitaltan tanáráról,  és ez segített neki, hogy még hitelesebben formálhassa meg Pitont. Erre a titokra kérdezett rá Rowling-nál nemrég egy rajongó:

„Elmondtam Alan-nek, hogy mi is áll az örökké szó mögött.”

Az „örökké” a professzorra leginkább jellemző szóvá vált a hetedik és befejező részben, a Harry Potter és a Halál Ereklyéiben. Egy párbeszéd része Dumbledore és Piton között, amelyből kiderül, hogy a bájitaltan tanár miért is volt olyan undok mindig Harry-vel – valamint, hogy igazából melyik oldalon is harcolt mindvégig. Hogy pontosan mit is mondott Rickmannek az írónő ezzel kapcsolatban, azt Rowling nem részletezte.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.