Hirdetés

Fertőzés - Poszterek

|

Ma borzasztó kevés hír kering a neten, de ez számomra nem okoz túlzottan sok problémát, mert ha nincs, kreálok egyet, esetleg megint kirakok egy régit, és mindenki azt hiszi milyen új.

Hirdetés

De ez most csak annyiban fontos, hogy képek hiányában (kettő van cikkekhez, azokat meg elég sokszor már ellőttük) nehezebb megoldanom az (egyébként tényleg nagyon kedves) InterCom-os illetékestől kapott plakátok problémáját.

A film maga igazán komikus, valamilyen szinten drámát kreál a madárinfluenzából, ami nem csak első hallásra esik a miezmá? kategóriába, de sokadikra továbbra is a miezmá? csoportban marad. Ha jól emlékszem a mi országunkban a nevetségesen nagy hisztéria ellenére röhejesen alacsony lett a megbetegedések száma, és ez testvérénél, annál a disznós náthánál is valahogy hasonlóan történt (pedig az ellen én is csapattam vakcinát). Most hogy miért nem valami fiktív, esetleg aktuális vírusról forgat valaki filmet Jason Bourne főszereplésével, arról ne engem kérdezzetek.

Az egyébként miért van, hogy mindenki baromira telefonál, Jude Law fejét meg jégkockába zárták mint anno Jabba a Han Solot?

Mindenesetre ezúton is köszönjük az InterCom-nak a posztereket.:)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.