Hirdetés

Fertőzésveszély

|

Steven Soderbergh komolyan aggódik, hogy új thrillere, a Fertőzés, mely egy gyorsan terjedő, az egész világon hatalmas tragédiát okozó betegségről szól, valóban betegséget fog terjeszteni...

Hirdetés

... még ha nem is pont azt, amit a vásznon bemutat: hanem a vírusfóbiát. Feltételezését arra alapítja, hogy feltűnt neki: a forgatáson részt vevő színészek (köztük Gwyneth Paltrow, Jude Law, Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard és Laurence Fishburne), akik vegyesen alakítanak orvost vagy áldozatot a rémisztő történetben, a közös munka előrehaladtával egyre gyakrabban mosnak kezet, több vitamint szednek, és mindent elkövetnek, hogy ne kelljen hozzáérniük a kollégáikhoz. Sőt, saját magán is felfedezte a vírusoktól való fertőző félelem tüneteit. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.