Hirdetés

Feszült hangulata van az Amerika Kapitány: Polgárháború új kedvcsinálójának!

|

Hirdetés

A Super Bowlnak hála sorra érkeznek a hamarosan mozikba kerülő filmek új előzetesei, és természetesen a Marvel sem maradhatott ki a jóból. Megérkezett az Amerika Kapitány: Polgárháború legújabb kedvcsinálója, ami terjedelemben nincs olyan hosszú mint az első trailer volt, ám feszültségben köröket ver arra! Az Amerika Kapitány trilógia záró darabjában Steve Rogers egy új Bosszúálló csapatot vezet, akik továbbra is a világ védelmezésén fáradoznak. Egy újabb szerencsétlen incidenst követően azonban a kormány megelégeli, hogy a hősök bármiféle felsőbb irányítás nélkül tevékenykednek, ezért egy törvényjavaslattal próbálják megregulázni a különleges képességekkel rendelkező emberek csapatát. Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016 május 12-én érkezik a magyar mozikba, Joe és Anthony Russo rendezésében. Hogy tetszik az előzetes? https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=7xuiU0Z99wo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.