Hirdetés

Film és sorozat is készül az It Takes Two videojáték alapján

|

Újabb népszerű címet adaptálnak Hollywoodban.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legjobb játéka, a számos díjat bezsebelt It Takes Two hamarosan a nagyvászonra, illetve a képernyőkre költözhet. A Variety értesülései szerint a játékot fejlesztő Hazelight Studios ugyanis összeállt a dj2 Entertainmenttel, hogy filmre és sorozatra adaptálja a népszerű kooperatív videojátékot.

Hirdetés

A játék egy házaspár, Cody és May kalandjait követi nyomon, akik varázslat hatására élő játékbabává változnak. Egy fantasy világ csapdájába esve túl kell jutniuk számos kihíváson, hogy visszatérjenek a normális életbe, miközben elhidegült kapcsolatukat is igyekeznek megmenteni. Útjuk során segítségükre van ebben a szerelmi guru, Dr. Hakim.

A Hazelight Studios alapítója és kreatív igazgatója, Josef Fares így nyilatkozott a bejelentés kapcsán:

A világ és a történet megalkotása az It Takes Two-hoz nagyon szórakoztató volt számomra és a csapat számára is. Mivel erős narratíva van benne, sok őrült karakterrel és ugyanolyan őrült kooperatív akciópillanatokkal, szerintem hatalmas lehetőség rejlik egy filmes vagy egy sorozatos adaptációban.

Az It Takes Two azzal szerzett magának hírnevet, hogy nem rendelkezik egyjátékos verzióval, csak is kooperatív módban lehet végigjátszani egy barátoddal akár személyesen egy gépről, akár online. A játék 2021. márciusában jelent meg, melyet azonnal szívébe zárt nem csak a játékos közösség, de a kritikusok is. Több tucat díjat nyert már el az elmúlt hónapok során, 2021 októberéig pedig több mint hárommillió példányban talált gazdára.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.