Hirdetés

Film készül a Bloodstrike képregényből

|

Rob Liefeld megegyezett a Bloodstrike című képregény megfilmesítési jogait birtokló stúdióval, melynek hála hamarosan mozivásznon láthatjuk a Magyarországon kevésbé ismert karaktereket.

Hirdetés

A képregény középpontjában egy "Bloodstrike nevű egység áll, melyet olyan szuper-katonák alkotnak, akikben vámpír vér lakozik, így olyan elit csapásmérő osztag hírében állnak, akiktől az összes ellenség retteg". A Variety értesülése szerint Rob Liefeld (Deadpool) mellett Brooklyn Weaver (A 23-as szám) és Adi Shankar (az 1984 Private Defense Contractors alapítója) képviseli majd a produceri részleget, ráadásul az elhangzott személyek úgy tekintenek a Bloodstrike-ra, mint lehetséges franchisera. A Bloodstrike főszereplője és egyben a csapat vezére Cabbot Stone, mellete ott van még a négykarú Fourplay, az ex-bűnöző Deadlock, a páncélos Shogun és a rejtélyes Tag, aki képes érintésével fagyasztani. A képregény egyébként 1993 óta több, mint 30 millió példányban kelt el, ami a stúdió szerint azt jelenti, hogy megérett a filmváltozatra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.