Hirdetés

Film készül a Clifford the Big Red Dog-ból

|

Clifford, a nagy vörös kutya egy 1963-ban megjelent gyermekkönyv, amelyet most az az Illumination Entertainment dolgoz fel, aki 2010-ben a sikeres Grut vagy idén a Loraxot küldte a mozikba.

Hirdetés

A stúdió mostanában szintén egy gyerekkönyv, a The Cat in the Hat animációs filmmé alakításával volt jelen a hírekben, s ezúttal is maradnak a célcsoportnál, csak Dr. Seuss-é helyett Norman Bridwell művére csaptak le. A producer az Illumination Entertainment-től Chris Meledandri, a Scholastic Media-tól Deborah Forte lesz, s a projektbe a Universal is beszáll. A forgatókönyvet Matt Lopez (Esti mesék, A varázslótanonc, A Boszorkány-hegy) írja. A sztori Emily Elizabeth-et és 25 láb (több mint hét méter) magas vörös kutyájának kalandjait meséli el. A gyerekkönyv már 1963 óta alapvetőnek számít a gyerkőcök számára, 2000-ben pedig televíziós sorozat is készült belőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.