Hirdetés

Film készül A farm, ahol élünk sorozatból?

|

A Deadline jelentése szerint a manapság rendkívül elfoglalt David Gordon Green elkészítheti a Sony Pictures támogatásával a félig-önéletrajzi regénynek számító A farm ahol élünk filmváltozatát.

Hirdetés

A könyvet rengetegen szerették, de mégtöbben ismerték a belőle készült sorozatot, amely nagy sikerrel futott 1974 és 83 között az Ingalls család életét bemutatva. A szériában Michael Landon alakította a családfőt, Charlies Ingalls-t, míg Melissa Gilbert Laura Ingalls lehetett. A Sony Pictures berkeiben készülhet el az adaptáció, a rendezést David Gordon Green, az Ananász expressz, a Király!, A bébisintér és az Egyszer fent... inkább lent vígjátékok készítője vállalta magára, így várhatóan egy könnyed komédiát kaphatunk családi köntösben tőle. A forgatókönyvet A szégyentelen írója, Abi Morgan körmölheti, de arról nincsenek információink, hogy teljes egészében a könyv sztoriját használják fel, vagy némileg átírják, ahogyan az sem világos még, hogy a projekt mikor kap zöld jelzést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.