Hirdetés

Film készül a FIFA-botrányból

|

Hirdetés

Ben Affleck és Matt Damon újra összeállt, hogy előállítsa a Warner Bros. legújabb kasszasikerét: a FIFA-botrány feldolgozását. A film alapja Ken Bensinger dokumentumregénye, a Houses of Deceit, amelyet nemrég vett meg a Warner. A könyv elvileg Chuck Blazer történet vázolja majd fel elsődlegesen, aki a FIFA végrehajtó bizottságának tagjaként együttműködött az amerikai ügyészséggel, és legalább 2011 óta, mint beépített ember dolgozott a Labdarúgó Szövetséget behálózó korrupció vizsgálatán. Tanúként pedig közreműködött a májusi letartóztatásokban is. Affleck úgy tűnik, hogy ezúttal csak a produceri feladatokat vállalta el, mivel a rendezői szék egyelőre Gavin O’Connoré (Warrior - A végső menet), aki valószínűleg gyakori írópartnerével, Anthony Tambakisszal fogja majd körmölni a forgatókönyvet is. O’Connor és Affleck egyébként éppen most fejeztek be együtt egy másik igen jövedelmezőnek ígérkező projektet, a januárban bemutatásra kerülő The Accountant című drámát. Mind a filmes, mind a fociszakértő világ nagyon várja Afflackék feldolgozását, olyannyira, hogy már előre megelőlegezték nekik a sikert, amelyet a FIFA propagandafilmje – A közös szenvedély – sosem tudott elérni.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.