Hirdetés

Film készül a kultikus Castle Wolfenstein videojátékból

|

Újabb szenzációs hír a hétre: a Panorama Media tegnap este bejelentette, hgoy a Ponyvaregény társszerzője, Roger Avary fogja írni és rendezni a Castle Wolfenstein videojáték adaptációját.

Hirdetés

Az első Castle Wolfenstein játék 1981-ben került kiadásra és a cím jelentős fejlődésen ment keresztül az évek során, olyannyira, hogy 2001-ben a játékosok kézhez kapták a Return to Castle Wolfenstein című műremeket, ami a mai napig kultikusnak számít. A következő epizódig 2009-ig kellett várnunk, mikor is egyszerűen Wolfenstein néven fejlesztettek folytatást a Raven Software-id Software-Pi Studios és Endrant Studios csapatok. A legújabb hírek szerint a legelső, 1981-es részt venné alapul a mozi, amelynek Roger Avary írja a forgatókönyvét és ő is dirigálja majd. A film várható stílusát úgy írják le az illetékesek, mint egyfajta akció-kalandfilmet, akárcsak az Amerika Kapitány és a Becstelen brigantyk keverékét. A középpontban egy szigorúan titkos küldetés áll a Wolfenstein kastélyba, ahol Hitler egy titkos és halálos fegyvert fejleszt. A küldetésben az amerikai hadsereg egy fiatal parancsnoka és egy brit különleges ügynök szembesülnek Himmler túlvilági hadseregével...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.