Hirdetés

Film készül a Playmobilból is

|

A Lego kaland sikere után várható volt, hogy sorra jönnek majd a hasonló stílusú játékok feldolgozásai és nem is csalódtunk, hiszen az On Entertainment bejelentette a Playmobil mozit.

Hirdetés

Ha esetleg nem ismernétek a Playmobilt, hihetetlenül egyszerűen betudjuk mutatni nektek: ugyanaz, mint a Lego, csak mókás építés és imádnivaló minifigurák nélkül. Pont. Az On Entertaiment és a Wild Bunch ezt szeretné vászonra küldeni, a projekt élén pedig Bob Persichetti áll, aki már számos animációs film (Tarzan, Eszeveszett birodalom, Shrek 2, Csizmás, a kandúr) munkálataiból vette ki a részét. Hogy pontosan miről fog szólni a Playmobil filmváltozata, azt a rengeteg készlet miatt lehetetlenség hivatalos információ nélkül megjósolni, de a közlemény szerint a Hans Beck által tervezett figurákból már több mint 2.7 milliárd példány talált gazdára világszerte.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.