Hirdetés

Film készül a Shadow of the Colossus játékból

|

Az erő krónikája leforgatását és kiadását követően Josh Trank ölében hirtelen több film tervezete is landolt, melyek közül egyik a Shadow of the Colossus videojáték adaptációja.

Hirdetés

A Sony Pictures állítólag Josh Trank rendezőnek ajánlotta fel a Shadow of the Colossus megfilmesítésének lehetőségét, akivel még folynak a tárgyalások az üggyel kapcsolatban. Az ifjú direktornak Az erő krónikáját követően rengeteg lehetőséget adtak, többek között ő készítheti a Fantasztikus Négyes rebootját a Foxnak, valamint a Venom spin-off filmet is ő dirigálhatja a Sony-nak. A PlayStation 2 tulajok bizonyára kellemes emlékeket őriznek a 2005-ben megjelent játékról, amelynek forgatókönyvét már jóval korábban megírta Justin Marks (Street Fighter: Chun-Li legendája), azonban a Sony még csak most porolta le a tervezetet. Vajon mikorra lehet belőle kézzel fogható mozi?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.