Hirdetés

Film készül A szürke ötven árnyalatából

|

A filmről egyelőre semmit sem lehet tudni, hiszen az IMDB adatlapja is tök üres. A találgatások azonban megkezdődtek, mi pedig beszámolunk ezekről. Egy biztos: film lesz.

Hirdetés

Júliusban az Universal A közösségi háló forgatókönyv írópárosát bízta meg a dologgal, ám nem sokkal később Jim Piddockhez került a projekt. Igazából a színészgárda még teljesen nyitott kérdés, és minden egyes nő a Földön arra vár, hogy kiderüljön, ki fog belebújni a milliárdos Christian Grey szerepébe, aki egy, a sztori elején még szűz kislányba (Ana Steele) esik bele. A cikk további részéből megtudod, ki kit is szán ebbe a szerepkörbe.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.