Hirdetés

Film készül Osama Bin Laden-ről!

|

Nem is sejtenétek, ki készít egyelőre cím nélkül háborús filmet Osama Bin Laden-ről... ha azt mondom, hogy A bombák földjén rendezője, akkor beugrik az illető hölgyemény?

Hirdetés

Az Oscar-díjas rendező, Kathryn Bigelow ezúttal nagy fába vágja a fejszéjét, ugyanis a friss értesülések szerint Osama Bin Laden-ről kíván filmet készíteni, mindezt azután, hogy vasárnap végeztek az Al-Kaida vezérével. A forgatókönyvön ugyanaz a Mark Boal ügyködik, aki A bombák földjén szkriptjét is hozta, és állítólag összeköttetésben van azokkal a katonákkal, akik megölték Bin Laden-t - így még élethűbben tudják majd a filmben rekonstruálni a történteket. Jelenleg nem tudni, hogy a tartalom Bin Laden életéről és haláláról szól vagy egyszerűen az üldözéséről és kereséséről, esetleg az elfogására rendelt katonai egységekről, de annyi bizonyos, hogy Mark Boal átírja a forgatókönyvet a vasárnapi hír hallatára. A forgatás helyszíne elméletileg Afganisztán lett volna, de érthető okokból Bigelow és Boal visszaléptek ettől az ötlettől jelen helyzetben. A film munkálatai nyáron kezdődhetnek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.