Hirdetés

Film készül Steve Jobs életéről (Update)

|

Épp a napokban adott róla hírt minden újság, honlap és blog, hogy elhunyt a 21. század egyik jelentős alakja, Steve Jobs, a Sony máris bejelentette, hogy vászonra vinnék életét.

Hirdetés

A Sony Pictures tehát moziba küldené Steve Jobs életútját, erre pedig leginkább a Walter Isaacson által készített bio-t használnák fel. A Deadline értesülései szerint a stúdió már fel is bérelte Mark Gordon-t (Ryan közlegény megmentése), hogy produceri felügyelete alatt készüljön el a projekt. A stúdió azt várja, hogy hasonló stílusban és sikerrel vetítik majd a Steve Jobs filmet, mint év elején a Facebook-filmet, azaz A közösségi hálót. Isaacson életrajzi könyve egyébként iSteve: The Book of Jobs címen fut majd, a 448 oldalas biográfia két év munkája, és több, mint 40 Jobs-ról készített interjúból táplálkozik. Mindezek mellett tartalmaz sztorikat a családja, a barátai, kollégái előadásában is.

Update: A Sony Noah Wyle-t vagy George Clooney-t szeretné megnyerni a főszerepre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.