Hirdetés

Film készül Tupac életéről

|

Tupac Amaru Shakur 1996. szeptember 13. napján lelte halálát 7 nap kóma után, így 15 év elteltével Antoine Fuqua gondolta úgy, hogy emléket állít az amerikai rapper legendának.

Hirdetés

A forgatás késő tavasszal/kora nyáron indulhat, és Tupac Shakur pályafutását vezeti fel: bemutatja életét és örökségét, beleértve a sztárságig vezető utat, valamint a szabadságvesztést, a Death Row Records-nál töltött ellentmondásos de termékeny időt, és a keleti part/nyugati part rap háborút is. Shakur édesanyja, Afeni Shaku-Davis eképp nyilatkozott: "Biztos vagyok benne, hogy a film hű marad Tupac életéhez, és oly módon ábrázolja, hogy bárki megérthesse az ő világát, a hitelességét művészi téren, és életének főbb céljait." A forgatókönyvet Steve Bagatourian, Stephen J. Rivele és Christopher Wilkinson szállítja Fuqua irányításával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.