Hirdetés

Film készülhet egy mobilos játékból?

|

Azzal tisztában vagyunk, hogy több videójáték adaptáció is készülőben van, és habár megvannak a félelmeink azért bízunk a sikerükben. Most a Warner Bros és David Heyman a Temple Run című mobilos játékot adaptálná.

Hirdetés

Heyman produceri feladatokat látott el mind a nyolc Harry Potter filmben, illetve a nemrég megjelent Gravitációban is. Ezúttal úgytűnik a Temple Run című 2011-es mobilos játékban látta meg a potenciált. Az Imangi Studios által fejlesztett alkotás nagy sikerneknek örvend mind az Androidos és mind az iOS-es rendszereken is. Időközben megjelent már a második része is és olyan spin-offokkal bővült amik a Maredia, a bátort vagy éppen az Óz, a hatalmast veszik alapul. A játékos feladata annyiban kimerül, hogy az önmagától futó karakter lépteit igazgassa és kikerülje az elé álló akadályokat, mindezt mégis sikerült kellően érdekessé és lefoglalóvá megalkotni. De hogyan is kerülne ez a vászonra? A történet egy felfedezőről szólna, aki úgy gondolja jó döntés zsebre vágni egy ősi templom egyik ereklyéjét. Ezt követően démoni erők erednek a nyomába, a film pedig javarészt a menekülését mutatná be. A stúdió jelenleg egy író után kutat aki papírra vetné a történetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.