Hirdetés

Film készült Ryan Reynolds focicsapatáról

|

Igen, van Deadpoolnak egy focicsapata!

Hirdetés

Aki követi Ryan Reynoldsot Instagramon, tudhatja, hogy a színészkedésen kívül mással is foglalkozik. Többek között a szintén színész Rob McElhenney mellett ő az észak-walesi futballklubnak, a Wrexham AFC-nek a társtulajdonosa. Erről készül dokumentumsorozat az FX-re (tehát a Hulura), amiben kiderül, hogy mit keres két amerikai színész egy walesi focicsapat élén.

Hirdetés

Íme, egy kis ízelítő a hamarosan érkező sorozatból:

A Welcome to Wrexham bemutatja, hogy a tulajdonosváltás milyen hatással volt a túlnyomórészt munkásosztálybeli szurkolókból álló rajongótáborra. Fény derül arra, hogy mi miatt döntött Reynolds és McElhenney úgy, hogy megvásárolják minden idők harmadik legöregebb futballklubját, ami bár egykor tündökölt, ma csupán árnyéka régi önmagának (jelenleg az angol ötödosztályban játszik).

A sorozat kreatív producerei között lesz McElhenny és Reynolds, de mellettük Nick Frenkel, John Henion, Andrew Fried, Dane Lillegard, Jordan Wynn és Sarina Roma is ebben a feladatkörben tűnnek fel. A Welcome to Wrexham augusztus 24-én debütál az Hulun.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.