Hirdetés

Film lehet a Need for Speedből

|

A Electronic Arts meg szeretné lovagolni a Halálos iramban-széria sikerét, így saját nagy sikerű projektjét tervezi vászonra vinni. Már házalnak is a nagyobb stúdióknál, s talán nem meglepő, van érdeklődés a franchise iránt.

Hirdetés

A produceri tevékenységeket az EA mellett John Gatins (Vasököl) látja el, aki testvérével (George Gatins) karöltve írja a forgatókönyvet. A vásárlásra a Paramount tűnik a leginkább esélyesnek, de a projekt iránt érdeklődik a Sony és a Warner is. A sztoriról nem tudni még semmit, de a költségvetésről már annyit elárultak, hogy "szerény" hétszámjegyű összegben gondolkodnak. Ha valaki nem ismerné a játékot, kattintson a tovább mögé egy rövid összefoglalóért. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.