Hirdetés

Film vagy sorozat készülhet a Catan telepesei társasjátékból

|

Hirdetés

Nem először hallunk értelmetlennek tűnő adaptációról (gondoljunk csak a 2012-es Csatahajóra), de a Catan telepesei képében újabb névvel bővült a lista, ugyanis Gail Katz producer (Az elnök különgépe, A kétszáz éves ember, Viharzóna) a fejébe vette, hogy elkészíti a társasjáték filmes vagy sorozatos változatát. A Deadline kürtölte világgá, hogy Katz megszerezte a megfilmesítés jogait, ám egyelőre nem dőlt el, hogy a mozikban vagy a tévék képernyőjén találkozhatunk majd a feldolgozással, ahogyan jelenleg a stáb tagjait sem ismerjük. A producer a következőket nyilatkozta a megfilmesítés ötletével kapcsolatban:

Évek óta várok arra, hogy elkészüljön a játék adaptációja, egészen azóta, hogy a Catan-megszállott főiskolás srácaim megismertettek vele. Catan szigete egy élénk, izgalmas, látványos és időtlen világ, tele klasszikus témákkal és morális kérdésekkel. Rengeteg lehetőségünk van arra, hogy milyen kiindulási ponttal vezessük fel a narratívát.
catan_telepesei_kereskedok_es_barbarok_745799201209031754
A Catan telepeseit egyébként Klaus Teuber találta ki, először 1995-ben adták ki Die Siedler von Catan néven, azóta pedig több mint 22 millió példány talált belőle gazdára világszerte (több harminc nyelvre fordították le). Örülnétek az adaptációnak?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.