Hirdetés

Ezek a filmek biztosan ott lesznek a Comic-Con 2015-ön

|

Hirdetés

A Comic-Con az évnek azon része, amikor a geekek egy emberként ücsörögnek a számítógép/laptop/miegymás előtt és remegő ujjakkal, izgatottan fixírozzák a hírfalat várva, hogy felbukkan valami friss és izgalmas hír kedvenc közelgő filmjükkel kapcsolatosan. Hogy mindannyian el tudjatok igazodni a nagy kínálatban, mi összegyűjtöttük Nektek a filmes irányultságú programokat, amik tisztázzák, hogy nagyjából milyen közelgő mozifilmekről várhatóak fincsi bejelentések és egyebek.

JÚLIUS 9:

video-undefined-26C4A94F00000578-60_636x358
The Super Story Behind the Pixar Short Sanjay’s Super Team – Avagy megismerhetjük a kulisszatitkait a Pixar legújabb rövidfilmjének, a Sanjay’s Super Team címűnek. Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész – A stáb apraja-nagyja fog válaszolni égető kérdésekre, illetve láthat majd a nagyközönség egy eddig nem látott anyagot a közelgő filmből. Fright Night: 30 Years of Screams – Greg Beville horror forgatókönyvíró mesél majd a Frászkarika eredetijének (1985) speciális effektusairól illetve arról, hogy a kézi effektek hogyan viszonyulnak a mai horrorfilmek effektjeihez. NASA: Journey to Mars – Marsról, űrutazásról fognak diskurálni hozzáértő emberek, köztük A marsi írója, Andy Weir is. World Premiere of Scooby-Doo! and KISS: Rock and Roll Mystery – Kevin Smith fogja moderálni ezt a beszélgetést, egyébként pedig – ahogy a program címéből is kiderül – egy új Scooby-Doo filmről van szó (rajzfilmről természetesen, megijedni nem szükséges), amelyben a KISS együttes is tiszteletét teszi. Robotech: The Next 30 Years – Robotech élőszereplős mozifilmről lesz itt szó, illetve kütyükről. Floyd Norman Documentary – Michael Fiore és Erik Sharkey készítettek egy dokumentumfilmet Floyd Normanról (aki a Disney, illetve a Hanna Barbera animátora), aki maga is megjelenik majd a nézők kedvéért néhány másik, általa inspirált animátorral együtt.

JÚLIUS 10:

star-wars-episode-7
Edgar Rice Burroughs’s Worlds of Adventure – Mike Richardson (a Dark Horse képregénykiadó elnöke), Anna Kislevitz, Diana Leto és Scott Tracy Griffin beszélnek majd egyrészt Burroughs hőseiről, másrészt a 2016-ban érkező nagyvásznas Tarzan animációról, mely a Netflix jóvoltából készül el. Warner Archive Collections Atom Ant Animation Spectacular! - Egy kis animációs diskurzus George Feltenstein, Matthew Patterson és DW Ferranti társaságában. Disney Animators: The Power of 2D- Rajzfilmkészítők beszélgetnek majd a 2D-ről és arról, miben jobb a 3D-nél. Industrial Light & Magic 40th Anniversary - ILM 40. születésnapja alkalmából egy kis "önfényezés". Bill Plympton - Az Oscar-jelölt rendező beszél következő animációs filmjéről, a Revengeance-ről. Tales of Halloween: A First Look at the Ultimate Halloween Event – 10 horrortörténet olyan rendezők tolmácsolásában, mint Darren Lynn Bousman, Neil Marshall, vagy Lucky McKee. Ennek láthatják majd az első trailerét a szerencsések, illetve lesz egy kérdezz-felelek Adam Green moderálásában. Star Wars – Kathleen Kennedy producer, J.J. Abrams rendező és Lawrence Kasdan író fog részt venni ezen a beszélgetésen, amelynek keretén belül nem kizárt, hogy újabb képsorokat mutatnak a közelgő filmből. The Visit – M. Night Shyamalan rendező megmagyarázza majd, hogy mire lehet számítani új filmje kapcsán. Justice League: Gods & Monsters – A DC újabb rajzfilmjének premierje. Sharknado 3: Oh Hell No! – Ian Ziering, Tara Reid, Cassie Scerbo és maga David Hasselhoff fognak majd nagy komolyan elbeszélgetni a méltán híres és elismert cápás film harmadik etapjáról. Yoga Hosers – Kevin Smith új filmje, úgyhogy a nagy melák várhatóan lyukat beszél a közönsége hasába. Egyébként hátha mutat is valami mozgóképet, nem csak a száját jártatja.

JÚLIUS 11:

3033758-poster-p-1-the-hateful-eight
Warner Bros. Presentation – A Warner megmutatja, milyen filmekre lehet számítani tőlük a közeljövőben. Pride and Prejudice and Zombies – A Büszkeség és balítélet zombisított változatáról fog beszélgetni néhány szereplő: Lily James, Sam Riley, Bella Heathcote, Dougles Booth, Jack Huston és Matt Smith. Pluszba még ott lesz a film alapjául szolgáló regény írója, Seth Grahame-Smith is. Várhatóan itt is lesz valami trailer-szerűség. The Hateful Eight – Quentin Tarantino 8. filmjének kapcsán fogja próbára tenni beszélőkéjét, de azért a szereplők is tiszteletüket teszik. Lesz Q&A, szóval információtengerre számíthatunk. E sorok írója bármit megadna, hogy ott lehessen ezen az eseményen. Legendary Pictures Panel – Warcraft, Crimson Peak, Krampus. E három alkotásról lesz szó, Chris Hardwick pedig majd moderál. Nerdist Presents the Hive – Dave Yarovesky rendező és a szereplők beszélnek a Hive című filmről, ami egyébként egy thriller. Dark Horse: An Afternoon with Joss Whedon – E sorok írója erre is nagyon szívesen ellátogatna: Joss Whedon beszél, beszél és beszél a sorozatairól és biztos a Bosszúállókról is. Izgi lehet. Disney-ABC: Reinvention: The Writer, The Director, The Story – Beszélgetés arról, hogy a Disney miként találta fel újra magát, illetve karaktereit. 20th Century Fox – Vajon milyen filmeket tartogat számunkra a Fox? Majd most kiderül! The Bold Voice of Contemporary Horror Film: Fantastic Fest, Beyond Fest, and SpectreFest – Filmfesztiválokról, horrorfilmekről és arról, hogy a filmfesztiválok és azoknak „programozói” miképp igyekeznek formálni a műfaj arculatát. Creepy and Eerie Unleashed – Itt is a horrorfilmekről fognak diskurálni.

JÚLIUS 12:

splash-batmanunlimitedmonstermayhem-790x494
World Premiere of LEGO DC Comics Super Heroes: Justice League: Attack of the Legion of Doom – Leadják a filmet, majd az alkotókkal találkozhat a nagyérdemű (Troy Baker, Josh Keaton, Khary Payton) World Premiere of Batman Unlimited: Monster Mayhem – Megint csak filmnézés, majd beszélgetés az alkotókkal.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.