Hirdetés

Filmet készítenek Niki Lauda életéről?

|

Ron Howard még a Setét Torony kivitelezése előtt szeretné elkészíteni a Niki Lauda életéről szóló Forma 1-es filmet, ehhez pedig legfeljebb idén hozzá kell látnia a forgatáshoz.

Hirdetés

A Rush címre keresztelt dráma a 70-es években játszódna, mikor is az osztrák származású Niki Lauda és az angol James Hunt harcol a világbajnokság megnyeréséért. Ekkor történik az az ominózus baleset Lauda-val, ami a Forma 1 leghíresebb szerencsétlenségei között dobogós helyen van. A rivalizálás végkifejletét a történelem elmesélte helyettünk, végül Hunt nyerte a világbajnokságot egyetlen ponttal. A Rush rendezői székét - ha idejében nekilátnak - Ron Howard bitorolja, a forgatókönyvet a Frost/Nixon-t jegyző Peter Morgan veti papírra. Nem véletlenül hangsúlyozom az időben és a sietség szavakat, ugyanis a stúdió a Setét Tornyot előrébb helyezi kvalitásban, így ha nem látnak neki időben, veszik az egész Niki Lauda projekt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.