Hirdetés

Filmezz mobiltelefonnal és nyerj díjakat!

|

Elő a telefonokkal!

Hirdetés

Remek lehetőséggel szolgál a Magyar Mozgókép Fesztivál, ugyanis a Veszprém-Balaton 2023 Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira, Nemzetközi Gyerek és TEEN Film Fesztivállal meghirdet egy videóversenyt. Ezen a videóversenyen kizárólag 20 év alattiak vehetnek részt és mindösszesen, maximum másfél perces filmekkel lehet indulni. 

Hirdetés

A tematikák persze adottak, viszont azon/azokon belül a fantázia szabadon szárnyalhat. Északi part és déli part témákban lehet nevezni a filmeket (ez a Balatonra vonatkozik) és nincsen megszabva a forma, tehát akár élőszereplős filmben gondolkodik az ember, akár animációsban, vagy éppen videóklipben, a zöld út adott, amennyiben köze van a Balatonhoz. Egyetlen személy egynél több filmmel is pályázhat, a legjobb 30 alkotást pedig levetítik majd a nyáron, Veszprémben megrendezésre kerülő Magyar Mozgókép Fesztiválon. Ami pedig a legjobb három film alkotóit illeti, értékes filmes és Balaton-tematikájú díjak birtokosa lehet majd. 

A fesztiválra május 25-ig lehet nevezni és a következő e-mail címre lehet elküldeni a kész műveket (akár felöltve egy linkre, vagy éppen egy drive-ra): cinemira.mobilbalaton@gmail.com. Az alkotásokat filmesekből álló szakmai zsűri válogatja majd. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.