Hirdetés

Fincher, a mániákus

|

David Fincher rendezőt a mániákusok érdeklik, legyen szó sorozatgyilkosról, mint a Hetedik-ben vagy a Facebook feltalálójáról, mint a Social Network – A közösségi háló-ban.

Hirdetés

Valószínűleg azért, mert ő maga is megszállott kicsit. – Amikor Fincher felkért, azt mondta: örülnék, ha játszanál a filmben, de szenvedni fogsz – mesélte újságíróknak a legújabb Fincher-rendezésben, A tetovált lány-ban (The Girl with the Dragon Tattoo, hazai bemutató: január 19.) fontos szerepet alakító Stellan Skarsgård. – És nem túlzott: még a legegyszerűbb mozdulatot is vagy negyvenszer vettük fel, és ő egy pillanatra sem engedélyezte, hogy lazítsak egy kicsit. A tetovált, csontsovány nyomozónőt, Lisbeth Salandert alakító Rooney Mara is hasonló élményekről számolt be. – Az egyik jelenetben pizzát kellett ennem. Egymilliószor felvettük különböző kameraállásokból ugyanazt a harapást. A végére vagy 20 egész pizzát meg kellett ennem. Fincher nem ismer könyörületet. Ha cigizős jelenetet is kellett volna forgatnom, valószínűleg már nem élnék. /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.