Hirdetés

Finn szuperhős a láthatáron - Rendel előzetes

|

Hirdetés

Ha nem tudjátok, hogy kicsoda/micsoda az a Rendel, nem probléma. Egy durván 17 éve kreált skandináv szuperhős (egyben ő az első), akit egy bizonyos Jessee Haaja alkotott meg. Első finn szuperhős lévén igazán nagy szó, hogy a képregények lapjairól végre a mozivászonra vándorolhat, az pedig még nagyobb szó, hogy az alkotók (a rendező a karakter kreátora egyben) megkapták azt az összeget a gyártásra, ami szükségeltetik egy ilyen kaliberű filmhez. Habár a főhős fizimiskája és komor megjelenése valamelyest Batman-re és társaira emlékeztet (vagy akár a Megtorlóra), van benne fantázia és az előzetes képei alapján egy igazán stílusos, komoly és kellően sötét tónusú szuperhősfilmet kreálnak, amikben - a trailer alapján - csak úgy sorjáznak majd a klasszabbnál klasszabb beállítások és snittek. A történetről eddig sok tudomásunk nincs, csupán kevéske, az pedig faék egyszerűségű: a Rendel egy férfi történetét meséli el, akinek családját egy gyilkos szervezet megöli, majd a bosszútól fűtve maszkot húz és fegyvert ragad, hogy elkapja a tetteseket és azok alvilági ténykedéseit felszámolja. A film valamikor 2016-ban kerül a mozivásznakra. Hátha hozzánk is eljut. https://www.youtube.com/watch?v=6O989miBqkQ

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.