Hirdetés

Five Nights at Freddys - Megvan a rendező

|

Hirdetés

Aki nem egy barlangban élt az elmúlt egy évben, tuti legalább névről ismeri a Five Nights at Freddys horror játékot, ami mostanra már 3 résszel büszkélkedhet. A Warner Bros. gyorsan kapcsolt, és felismerte a benne rejlő lehetőséget, ezért még áprilisban megvette a jogokat. A filmhez már meg is találták a megfelelő rendezőt, Gil Kenant, akiről sok mindent még nem igazán lehet mondani, mert eddig összesen háromszor rendezett, de a horror szeretők idén májusban összefuthattak vele, mert ő rendezte a Kopogó szellemet, valamint a 2008-as Szikravárost. A játék amúgy ízig-vérig indie, abszolút minimalista a felépítése. A történetben mi újoncként kezdünk dolgozni Freddy Fazbears Pizza nevű étteremben, ami alapvetően gyerekeknek játszóház is. Egy idő után észrevesszük, hogy a félig elektronikus zenész, ember méretű játék állatok elkezdik ölni az embereket. Egy dolgozót alakítunk, akit bezárnak éjszakára közéjük és kezdődhet a túlélés. Mozogni nem lehet, csak a kamerákat nézegetni, és egyéb trükköket bedobni, miközben arról is gondoskodni kell, hogy legyen áram és oxigén az étteremben. https://www.youtube.com/watch?v=Ws-yd9YPfdE Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor fog játszódni a sztori, mert a játékok kicsit szabadon kezelik az idővonalat. (A második az első előzménye, míg a harmadik már 30 évvel később jár.) A játékot Scott Cawthonnak köszönhetjük, a 2014-ben megjelent széria mostanra elsöprő sikernek örvend, és ugyan nézni mások játékát nem nagy élmény, de játszani nagyon durva, erősen a tehetetlenségre épít, ettől pedig egyre izgalmasabb és ijeztőbb lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.