Hirdetés

The Flash 2. évad - Újabb karakter tér vissza

|

Hirdetés

Spoileres hír! Még mindig szüneten tartózkodik a The CW nagysikerű sorozata, a The Flash, mely nemrég megkapta a 3. évados berendelést, így jövőre is izgulhatunk majd Barryért és a csapatáért. De nem csak emiatt örülhetnek a rajongók, ugyanis egy újabb közkedvelt karakter tér vissza hamarosan a sorozatba, aki nem más, mint Eddie Thawne. Eddie az első évad fináléjában távozott, mikor úgy döntött, lelövi magát, mellyel gyakorlatilag kitörölte Eobard Thawnet az univerzumból. Röviddel a finálé után a producer Andrew Kreisberg elhintette, van rá esély, hogy látjuk még Eddiet, a visszatérése pedig most vált hivatalossá. Az újbóli feltűnésére a március 29-i részben számíthatunk, melynek a hivatalos leírását alább olvashatjátok el (ami persze erősen spoileres):

A megdöbbentő felismerés után, hogy Zoom maszkja alatt Jay Garrick(?) rejtőzik, Barry eltökéltebb, mint valaha, hogy újra visszatérjen a Föld-2-re és örökre megállítsa Zoomot. Kétségbeesésében, hogy miként tudná megnövelni a sebességét, Barry úgy dönt, visszautazik az időben, és Dr. Harrison Wells / Eobard Thawne segítségét kéri. Azonban a dolgok nem a tervek szerint alakulnak majd és Barry szembe kerül egy ismerős ellenséggel, Hartley Rathaway-jel (Andy Mientus), valamint régi barátjával, Eddie Thawne-nal is találkozik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.