Hirdetés

A Flash és Cyborg társulhatnak a jövőben

|

Hirdetés

Deborah Snyder a Forbes-nak adott interjújában elejtett egy kis érdekességet, mely a 2018-ban érkező önálló, Ezra Miller által fémjelzett The Flash mozifilmre vonatkozik. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában már egy cameo erejéig magát megmutató Cyborg ugyanis több, mint valószínű, hogy társulhat majd minden világ leggyorsabb fazonjával. A két karakter először együtt az Igazság ligájában fog feltűnni és Snyder külön kiemelte a kettejük közötti kémiát, lévén, hogy ők a csapat legifjabb tagjai - szóval valószínűsíthetően számíthatunk jópofa kis oda-visszaszólogatásokra és harcok közti haverkodásra. A producerasszony Miller Flash-éről is ejtett pár szót, a vele járuló tónust illetően:

Ezra szupervicces, úgyhogy ennek a filmnek a tónusa merőben eltérő lesz a többiétől.
Jó tudni, hogy ügyelnek arra, ne legyen a DC összes filmje komor és sötét, hanem felismerik a karakter sajátosságait, arra pedig mindenképp kíváncsiak leszünk, miként fog működni a Flash-Cyborg páros.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.