Hirdetés

Flash film - Páncélozott lesz Ezra Miller ruhája?

|

Hirdetés

Míg a DC sorozatok, mint a Flash vagy A zöld íjász (Arrow) jelenleg uralják a TV képernyőket (most ne vegyük ide a Netflix-sorozatokat), a DC filmes ága jelenleg arról szól, hogy elindítsa saját teljes körű univerzumát a Zack Snyder rendezésében készülő Batman v Superman: Az igazság hajnalával (Batman v. Superman: Dawn of Justice). Ám olyan esetben, mint pl. a The Flash sorozatnál, ahol a TV univerzumban már létezik egy Villám, de hamarosan a nagyvászonra is felköltözik Ezra Miller képében, egyedülálló kihívást jelent a stúdiónak, miként különítse el a két világot és mutassák be még egyszer a hőst úgy, hogy ne ismételjék önmagukat? Nincs kétség afelől, hogy az egyik legegyszerűbb módja ennek a kosztüm és kinézet másképpen történő tálalása, így van értelme, hogy a DC keményen dolgozik a designon. A Den of Geek információi szerint a ruhát szándékosan úgy tervezik, hogy elkerüljék az összehasonlítást a bordó-bőr öltözéket viselő Grant Gustin féle Flash-sorozattal, ezért egy "tech-alapú" stílust álmodtak meg, amely illeszkedik a pletykákhoz, miszerint Ezra Miller egy "tech geek" Flash lesz. Utalva a jelmezre, mely az Injustice: Gods Among Us játékban látható, a jelentések azt is megállapították, hogy a ruha erősen páncélozott lesz. Ami szintén logikusnak tűnik, ha megnézzük az új Batman szerelést, Superman jelmeze is hasonlóan durvának tűnik szemben az eddigi tiszta, fényes kinézettel, és Wonder Woman, valamint Aquaman öltözéke is (még ha kicsit alul öltözöttek is egy csatához) páncélozott.

the-flash-injustice-gods-among-us
Ti mit gondoltok? Vajon egy high-tech, páncélozott Villám ruha jól hangzik, vagy sem?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.